UITGELICHT
Stepstone SHINE Vacature (NL)

Normale prijs € 630

NU TIJDELIJK VOOR € 340 *

* Deze aanbieding is geldig tot 30 juni 2024

Bedrijfspresentatie op Stepstone

Vind de beste kandidaat via Stepstone

Dankzij AI weet Stepstone de beste match te realiseren voor jouw vacature. Met een gratis “bedrijfsprofiel” krijgen kandidaten direct een eerste indruk van je bedrijf. Stepstone is actief in meer dan 135 landen. Hierdoor is het ook makkelijk om je vacature internationaal uit te zetten. Let op: voor internationale plaatsingen geldt een aangepast tarief.

Stepstone op tablet

Brede waaier aan partner-websites

Plaats je vacature via Stepstone (NL) en je vacature wordt doorgeplaatst naar meerdere partner websites via het Stepstone Netwerk. Stepstone verhoogt de zichtbaarheid van je vacature door haar strategische samenwerking met meerdere partnerwebsites in specifieke functiecategorieën, sectoren en regio’s. Bijvoorbeeld gespecialiseerde partnerwebsites om moeilijk bereikbare profielen te vinden. Via Stepstone bereik je een groter en kwalitatief publiek voor je vacature.

Voordelen van een Stepstone SHINE Vacature

Daarom een Stepstone SHINE (NL) vacature:

Normale prijs
€ 630

NU TIJDELIJK VOOR*

€ 340

Zet je organisatie in de kijker met een gratis bedrijfsprofiel.

Contactformulier

  • Hoe kunnen we je bereiken?


  • Maak hier je keuze


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AdverOnline is onderdeel van Adver-Online Group

De one-stop-company voor succesvol recruitment!

Met een unieke mix van employer branding, jobmarketing en hr-software oplossingen bieden wij strategie, aansprekende campagnes en aanvullende diensten om meer uit je arbeidsmarktstrategie te halen. Vanuit onze labels AdverOnline, AdverStrategy en HROffice helpen we je met een sterk werkgeversmerk, slimme jobmarketing en leveren meetbare resultaten. Ook ondersteunt Adver-Online Group je met hr-software oplossingen die jouw dagelijkse werk makkelijker maken. Die je helpt te groeien en kandidaten te bereiken die anderen missen.


Adver-Online Group heeft alle expertise onder één dak.