Retail, FMCG, reis en evenementenbranche

Vul je vacatures in voor reis, evenementen, FMCG & retailbrache

In deze krappe arbeidsmarkt is het op zijn zachtst gezegd een uitdaging om de juiste kandidaten te vinden. Er is vooral vraag naar hoogopgeleid personeel, door de snelle technologische ontwikkelingen. Dit geldt zowel voor de reis- en evenementenbranche als de FCMG- en retailbranche. Als recruiter heb je daarom tegenwoordig niet alleen recruitment-, maar ook marketingkennis nodig. Daar weten onze experts raad mee! Adver-Online legt de focus op jouw USP’s: wat maakt jouw bedrijf zo uniek? Vervolgens helpen we je de meest effectieve kanalen te selecteren om de boodschap bij jouw doelgroep te krijgen. Ben jij klaar om jouw vacatures te vervullen?

Employer branding - collega's vergaderen

Klanten

Logo_transdev_RE

Personeelstekort in de retailbranche

Er is een dreigend tekort aan personeel in de retailbranche, en dat terwijl de rol van het personeel in deze sector juist steeds groter wordt. Het is steeds belangrijker om je in deze sector te onderscheiden, en dat doe je door uitstekende klantenservice te leveren, een fijne klantbeleving te bieden en deskundigheid te tonen. Hierin is je personeel een cruciale factor!

Om jouw retail vacatures te vervullen, doen we uitgebreid onderzoek naar de doelgroep. Waar zoeken ze naar in een werkgever? Waarmee kun je de doelgroep overhalen om bij jou te solliciteren? Zo spelen we in op de pullfactoren van jouw doelgroep.

Vacatures vervullen in de FCMG-branche

De Fast Moving Consumer Goods-industrie is onmisbaar, net als het personeel. Bepalen welke producten in de winkels komen te liggen, klantrelaties onderhouden en het in de markt zetten van de producten. Je hebt veel mensen nodig om alles in goede banen te leiden. Maar waar vind je die?

Tegenwoordig geldt: recruitment is marketing. Daarom zetten wij job marketing in om jouw vacatures onder de aandacht te krijgen bij je doelgroep. We schrijven een wervende, aantrekkelijke vacaturetekst en verspreiden deze via diverse kanalen. Met onder andere Google recruitment, social media recruitment en mobile recruitment bereiken we jouw doelgroep op ieder apparaat, op elk moment van de dag.

Reisbranche vacatures? Adver-Online weet er raad mee

Ook in de reisbranche is veel vraag naar geschikt personeel en de eisen worden steeds groter. De branche is steeds meer gedreven door technologie. Daarom zijn organisaties ook steeds vaker op zoek naar hoogopgeleid personeel, met name in de e-commerce en de IT.

Adver-Online heeft meerdere middelen in huis om deze kandidaten wél te bereiken. Zo zetten wij onder andere geotargeting in, om gericht op een bepaalde locatie te targeten. Zo bereik je alleen de kandidaten die je daadwerkelijk wilt bereiken.

Recruitment HROffice
Recruitment HROffice

Flexibele krachten in de evenementenbranche

In de evenementenbranche ben je als organisatie sterk afhankelijk van flexibele krachten. Dit maakt het vinden van geschikt personeel nóg uitdagender. Waar vind je immers personeel dat flexibel inzetbaar is?

Bij Adver-Online bestrijden we flexibiliteit met flexibiliteit. We zetten meerdere kanalen in om de juiste kandidaten te bereiken. Werven via Google, social media of mobile: onze ervaring helpt ons de juiste mediamix te kiezen. Zo vinden we voor jou de ideale kandidaat.

Bespaar tijd en neem contact op met Adver-Online

Ben jij het zat om veel tijd en geld in recruitmentactiviteiten te steken die niets opleveren? Laat het over aan Adver-Online! Wij maken jouw werkgeversmerk zichtbaar bij de doelgroep en zorgen dat jouw vacatures uit de reis-, evenementen-, FCMG-, of retailbranche sneller worden vervuld. Neem contact op met onze experts en stap een nieuw recruitmenttijdperk in.

Recruitment HROffice

Wat onze partners over ons zeggen

Aanbevolen binnen deze branche:

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorg & non-profit

Tekort aan non-profit- en zorgpersoneel? Adver-Online helpt!

Industrie & techniek

Behoefte aan technisch personeel of personeel in de industrie?