Awareness campagne

Vergroot je naamsbekendheid

Met een awareness campagne breng je jouw organisatie op een laagdrempelige manier onder de aandacht bij jouw gewenste doelgroep. Dit doen wij bijvoorbeeld door middel van in-app advertising. Met deze vorm van mobile marketing brengen wij jouw doelgroep in aanraking met de advertentie door te adverteren op hun favoriete apps. Zo bereik je ze meerdere keren per dag.

Awareness Campagne

Klanten

Logo_transdev_RE

Wat is een awareness campagne?

Met een awareness campagne breng je jouw organisatie op een laagdrempelige manier onder de aandacht bij jouw gewenste doelgroep. Dit doen wij bijvoorbeeld door middel van in-app advertising.

Waarom een awareness campagne?

Tegenwoordig is er in veel branches een tekort aan vakmensen. Als bedrijf moet je nog meer opvallen tussen de vele vacatures op de verschillende job boards. Een awareness campagne geeft je een zetje in de goede richting. Door potentiële kandidaten meerdere keren in aanraking te brengen met jouw bedrijf, vergroot je de kans op conversie.

Vergroot je naamsbekendheid

Met een awareness campagne zorg je ervoor dat jouw merk bekend is onder de doelgroep. Wanneer potentiële kandidaten al eens van jouw bedrijf gehoord hebben, is de kans groter dat zij daadwerkelijk bij jou solliciteren. Doen ze dit niet, dan zijn ze in ieder geval bekend met je bedrijf. Wie weet wat dat in de toekomst nog oplevert!

Trek de juiste kandidaten aan met EVP

Een awareness campagne bij Adver-Online

Zet jouw organisatie in de spotlight met Adver-Online! Dit kan bijvoorbeeld middels interactieve bannersets via een Google Ads campagnes of het creëren van doelgroepgerichte Instagram Stories. Ben jij klaar om het aantal sollicitaties te zien stijgen? Kies voor een awareness campagne bij Adver-Online!

Storytelling

Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal. Breng jouw unieke verhaal naar buiten middels storytelling. Adver-Online beschikt over talloze middelen om jouw werkgeversmerk naar de doelgroep te communiceren.

Awareness campagne bij bedrijven

Aanbevolen artikelen:

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderzoek & Strategie

Verbeter je resultaten met analyses van relevante data.

Job Marketing

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature!