Vacature video

Geef je sollicitanten een kijkje op de werkvloer.

Elke vorm van videomarketing staat of valt met een goede strategie. Uiteindelijk begint het allemaal met een heel helder doel. In het geval van een employer branding video of wervingsvideo kunnen er diverse doelen zijn. Een paar voorbeelden:

  • Je wil één specifieke vacature vervullen
  • Je wil je branding centraal stellen om nieuw talent aan te trekken
  • Je wil je ambities en toekomstvisie tonen om je huidige personeel te binden
Vacature video

Klanten

Logo_transdev_RE

Voordelen van een vacature video

Een vacature video is niet alleen persoonlijker, maar spreekt ook meer tot de verbeelding dan een vacaturetekst. In een video kun je goed laten zien waar jouw bedrijf voor staat en waarom de sollicitant voor jou moet kiezen. Ook kun je bijvoorbeeld de werksfeer een stuk beter overbrengen via een vacature video dan via een beschrijving in je vacaturetekst. Daarbij vergroot je de merkbekendheid van jouw bedrijf als werkgever en laat je zien dat je toegankelijk bent. Je geeft de kandidaat immers een exclusief kijkje op de werkvloer.

Hoofdfilm

De hoofdfilm is de langste versie van de video uit de campagne. De hoofdfilm is rond de negentig seconden lang en is inclusief productie op locatie, concept/montage/correcties, muziek en artwork. Adver-Online helpt je graag jouw bedrijf op de kaart te zetten met een prachtige video. Door goed met elkaar te communiceren, leveren wij een video op die perfect aansluit op jouw wensen.

Teasers

Elk platform is anders. Daarom leveren wij voor elk platform het juiste formaat en stemmen wij de boodschap van de vacature video af op het platform. Een teaser is tussen de vijf en dertig seconden lang en is geschikt voor YouTube, Instagram en Facebook. Prikkel de nieuwsgierigheid van potentiële kandidaten met een aantrekkelijke en wervende video.

Google Recruitment - Jouw vacature bovenaan

Een vacature / employer branding video is inclusief:

Automatiseer de Onboarding app met HROffice Recruitment

Een verbluffende eerste indruk, daar ga jij voor zorgen met Onboarding. Wij werken samen met Appical om voor jou de beste applicatie te kunnen realiseren. Het voordeel van Onboarding is dat de applicatie gemakkelijk te koppelen is met ons ATS-systeem. Maak je geen gebruik van HROffice Recruitment? Ook dan is het mogelijk om HROffice Onboarding te koppelen met jouw eigen ATS systeem. Zo zorg je ervoor dat de gebruikersdata veilig bewaard worden. 

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderzoek & Strategie

Verbeter je resultaten met analyses van relevante data.

Job Marketing

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature!