Werken-bij websites

Stel jouw bedrijf voor aan je kandidaat

Schets een duidelijk beeld van je organisatie op jouw werken-bij website en overtuig de kandidaten om bij jouw bedrijf te komen werken. Hoe overtuigender de content, hoe groter de kans op potentiële sollicitanten. Lees meer over de voordelen van werken-bij websites!

Werken-bij website

Klanten

Logo_transdev_RE

Wat is een werken-bij website?

Een werken-bij website is een specifieke pagina waarop bedrijven hun vacatures plaatsen. Deze pagina geeft je de kans om de sollicitant te overtuigen om te solliciteren. Op deze pagina laat je jouw employer brand extra duidelijk naar voren komen en laat je zien waar jouw bedrijf voor staat. Overtuig de kandidaat om voor jou te kiezen!

Trek toptalent aan met een werken-bij website

Functionaliteiten werken-bij websites

Wat levert een werken-bij website op?

Werken-bij websites vergroten de vindbaarheid van de vacature en versterken je employer brand. Bovendien bereik je meer potentiële kandidaten, waardoor het conversiepercentage stijgt. Ook krijg je met een werken-bij website een extra kans om potentiële kandidaten te overtuigen om te solliciteren. Pak die kans!

Waarom een werken-bij website?

De eerste indruk van een kandidaat met jouw bedrijf vindt vaak plaats op de werken-bij website. Maak daarom gelijk een goede eerste indruk, zodat de potentiële kandidaat overgaat tot sollicitatie. Geef de lezer voldoende informatie over jouw dienst of product en schets een beeld van de werkomgeving, de bedrijfscultuur en het team. Zet alle voordelen op een rij en vertel waarom de kandidaat bij jou zou moeten werken. Wat heb jij de kandidaat te bieden?

Trek de juiste kandidaten aan met EVP

Wat zijn de voordelen?

Op de werken-bij website onderscheid jij je van concurrenten met jouw unieke employer brand. Laat zien dat jij de leukste werkgever bent! Wat maakt jouw bedrijf zo bijzonder? En hoe onderscheid jouw bedrijf zich van de concurrenten? Maak goede reclame voor je bedrijf en haal zo potentiële sollicitanten binnen.

Ontdek zelf de voordelen

Interesse in een werken-bij website? Neem contact met ons op en ontdek zelf de voordelen.

Werken-bij websites bij bedrijven

Aanbevolen werken-bij websites artikelen:

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderzoek & Strategie

Verbeter je resultaten met analyses van relevante data.

Job Marketing

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature!