Display advertising

Adverteer in de bekendste apps.

Overtuig potentiële kandidaten om bij je te solliciteren en onderscheid jezelf van de concurrenten met creatieve, krachtige uitingen. Onze professionele ontwerpstudio maakt de mooiste uitingen. Door middel van gerichte targeting brengen we jouw doelgroep met de uitingen in aanraking.

Display advertising

Klanten

Logo_transdev_RE

De voordelen van display advertising

Wist jij dat we gemiddeld tussen de vijf en tien keer per uur op onze mobiele telefoon kijken? Met display advertising bereik je potentiële kandidaten op deze momenten via de bekendste en meest relevante apps binnen jouw doelgroep. We adverteren gericht op de locatie, interesses én de fase van de customer journey waarin de kandidaat zich bevindt. Zo zorgen wij ervoor dat wij de uiting op het juiste moment versturen.

Google Recruitment - Jouw vacature bovenaan

Geotargeting

Bij display advertising maken we gebruik van geotargeting. Dit is één van de meest populaire adverteermethoden binnen de marketing. Met geotargeting plaats je gericht advertenties op basis van de geografische locaties van je doelgroep. Denk aan de postcode, de stad, de provincie of het land waarin de potentiële kandidaat zich bevindt. Dit kan zelfs op vijftig meter nauwkeurig!

Interesses

Target naast locatie ook op interesses. Weet jij welke apps jouw doelgroep gebruikt? Wij brengen het app-gebruik van jouw doelgroep in kaart en maken op basis daarvan persona’s van je doelgroep. Zo weten we zeker dat we de juiste kandidaten benaderen met de advertentie.

Google Recruitment - De meest effectieve advertentie
Google Recruitment - Wat kost een Google Ads campagne?

Customer journey

Met display advertising matchen wij de campagne met de fase van de customer journey waarin de kandidaat zich bevindt. In de eerste fasen adverteren we met generieke uitingen. In de laatste fasen van de customer journey overtuigen we de kandidaat om te solliciteren met conversiegerichte uitingen.

Creatie

Onze professionele ontwerpstudio ontwerpt de meest opvallende uitingen, waardoor je je onderscheidt van je concurrenten. Wij voegen ook interactieve elementen toe, zoals shake interacties, swipe interacties, countdowns en nog veel meer! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op! We vertellen je graag alles over de mogelijkheden die display advertising jou bieden in een persoonlijk gesprek.

Wat zijn de voordelen van Google Recruitment?
tempo team - workforce management koppeling
euur - workforce management koppeling
HelloFlex -workforce management koppeling

Display advertising bij bedrijven

Aanbevolen artikelen

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderzoek & Strategie

Verbeter je resultaten met analyses van relevante data.

Employer branding

Profiteer van de kracht van employer branding.