Google Recruitment

Bereik de juiste kandidaten.

Maak strategisch gebruik van Google, de meestgebruikte zoekmachine in Nederland. Met Google recruitment beïnvloed je potentiële kandidaten al in de eerste fase van hun zoektocht. Zo vergroot je de kans dat zij daadwerkelijk bij je solliciteren. Start nu met Google recruitment!

Google Recruitment

Klanten

Logo_transdev_RE

Wat is Google recruitment?

Binnen Google is het mogelijk advertenties te plaatsen op de zoekmachinepagina. Deze dienst heet Google Adwords. Met een Google recruitmentcampagne zorg je ervoor dat jouw vacatureadvertentie als eerste in de zoekmachine verschijnt. Jij wilt toch ook boven je concurrenten staan in Google?

Google Recruitment - Jouw vacature bovenaan

Jouw vacature bovenaan

Je zichtbaarheid vergroten in de zoekmachine, hoe doe je dat? Wij onderzoeken op welke termen jouw doelgroep zoekt en adverteren vervolgens op deze zoekwoorden. Zo zorgt Adver-Online ervoor dat jouw bedrijf bovenaan de zoekmachinepagina komt te staan.

De meest effectieve advertentie

Adver-Online test verschillende versies van de advertentie, zodat we altijd de best scorende versie van de advertentie gebruiken. Zo ben je zeker van het hoogst mogelijke conversiepercentage. Meten is weten!

Google Recruitment - De meest effectieve advertentie
Google Recruitment - Wat kost een Google Ads campagne?

Wat kost een Google Ads campagne?

Bij Ads betaal je per keer dat iemand op je advertentie klikt. Je houdt altijd controle over je uitgaven; het is mogelijk om een maximale prijs per klik of een dagbudget in te stellen. Je beslist zelf hoe ver je wilt gaan.

Wat zijn de voordelen van deze campagne?

Met Google recruitment maak je gebruik van de kracht van de meestgebruikte zoekmachine in Nederland. Zo bereik je de doelgroep al in de eerste fase van het zoekproces en kun je hen al in een vroeg stadium beïnvloeden. Adver-Online zorgt ervoor dat de campagne altijd geoptimaliseerd is. Wij gaan voor niets minder dan het beste resultaat.

Wat zijn de voordelen van Google Recruitment?
tempo team - workforce management koppeling
euur - workforce management koppeling
HelloFlex -workforce management koppeling

Google Recruitment bij bedrijven

Aanbevolen artikelen

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderzoek & Strategie

Verbeter je resultaten met analyses van relevante data.

Employer branding

Profiteer van de kracht van employer branding.