Mobile recruitment

Bereik de juiste sollicitanten middels mobiel adverteren.

Op elk moment van de dag potentiële kandidaten bereiken met jouw vacatureadvertentie? Mobiel adverteren is een zeer effectieve vorm van recruitment en wordt alleen maar belangrijker. Wees je concurrenten voor en profiteer van de voordelen van mobile recruitment!

Mobile recruitment

Klanten

Logo_transdev_RE

Wat is mobile recruitment?

Met mobile recruitment adverteer je via mobiele apparaten, zoals een smartphone of tablet. Zo bereik je jouw doelgroep op elk moment van de dag. De voordelen van deze vorm van recruitment zijn:

Altijd en overal bereik

Hoe werkt mobile recruitment?

Target de juiste mensen

Wij creëren eerst een overtuigende vacatureadvertentie met een duidelijke call-to-action. Geen idee hoe jouw doelgroep eruitziet? Dan brengen we deze eerst in kaart met een doelgroepanalyse.

Bereik je doelgroep

Vervolgens zorgen we dat de vacature bij de juiste kandidaten terechtkomt, door vacatureplaatsing op relevante websites. Met programmatic adverteren bereiken wij jouw doelgroep altijd en overal.

Trek de juiste kandidaten aan met EVP

Overtuig de kandidaat

Klikt de kandidaat op de advertentie? Dan belandt hij of zij op de landingspagina. Het is cruciaal dat de landingspagina de kandidaat overtuigt om de laatste stap te nemen; solliciteren.

Retargeting voor een optimaal resultaat

Zien wij dat bezoekers wel op de advertentie klikken, maar niet solliciteren? Dan lossen wij dit op met retargeting. Zo brengen we de bezoeker opnieuw in aanraking met de vacature, voor een optimaal resultaat.

Wil jij ook mobiel adverteren?

Ook profiteren van de voordelen van mobile recruitment? Neem direct contact met ons op en vraag vrijblijvend advies aan! Wij vertellen je graag meer over deze effectieve vorm van recruitment in een persoonlijk gesprek.

Mobile recruitment bij bedrijven

Aanbevolen artikelen:

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderzoek & Strategie

Verbeter je resultaten met analyses van relevante data.

Employer branding

Profiteer van de kracht van employer branding.