Laat jouw vacature opvallen bij jouw doelgroep!

Momenteel zijn er ontzettend veel openstaande vacatures en is het nog steeds lastig om goede kandidaten te vinden.

Wat kan jij doen om jouw vacature eruit te laten springen ten opzichte van jouw concurrenten, 

zodat jij wel de geschikte kandidaat vindt?

Vacaturetekst optimaliseren of herschrijven

Om ervoor te zorgen dat jouw vacature niet verdwijnt in het grote online aanbod is een doelgroepgerichte, aantrekkelijk geschreven en vindbare tekst van cruciaal belang. Tekst die speciaal gemaakt is om jouw doelgroep te raken en die zorgt voor diversiteit & inclusie in jouw organisatie, wat weer zorgt voor positieve effecten op de werkvloer. De ervaren tekstschrijvers van AdverOnline maken van jouw vacaturetekst een wervende, krachtige, unieke en overtuigende tekst. Volledig google proof en in de juiste tone of voice van jouw doelgroep, zodat de tekst perfect aansluit op jouw wensen én de wensen van de doelgroep. 

vacature tekst schrijven

Effectieve social media banners

Je hebt social media banners én je hebt social media banners! Steeds meer (social media) platformen krijgen uitgebreide advertentiemogelijkheden waarmee je met meer dan alleen een standaard afbeelding of video kan adverteren. Daarnaast zijn banners van onschatbare waarde om de juiste doelgroep te bereiken en te activeren, mits ze aanspreken bij jouw doelgroep. AdverOnline creëert daarom unieke maatwerk bannersets. Hierdoor weten wij jouw doelgroep optimaal te bereiken en zal de CTR verhogen, wat weer zorgt voor een betere ranking in zoekmachines en meer verkeer naar jouw openstaande vacature.

Unieke fotocontent bij jouw campagne

Het gebruik van echte beelden van de organisatie laat meer zien aan de doelgroep dan alleen tekst of stockfotografie. AdverOnline kan voor jouw social media campagne snel unieke fotocontent creëren waardoor de doelgroep meteen ziet wat de cultuur en sfeer binnen jouw organisatie is en wie de collega’s zijn. Echte beelden van de organisatie zorgen ervoor dat je jouw unieke karakter van de organisatie goed kunt overbrengen, de verwachtingen van kandidaten over de functie en de organisatie komen eerder overeen en de respons van geschikte kandidaten wordt hierdoor verhoogd. Onze recruitment fotografen zijn direct beschikbaar dus wij weten snel goede fotocontent te realiseren die ingezet kan worden bij jouw (social media) wervingscampagne.

Wil jij jouw vacature laten opvallen en de ideale kandidaat bereiken?

Vul het onderstaande formulier in of     023 553 0350.

Eén van onze recruitment & arbeidsmarktcommunicatie adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!