download (48)

HROffice heeft de HR Appstore gelanceerd

HROffice, de software development tak van Adver-Online, heeft in oktober HR Appstore gelanceerd. HR Appstore is een online platform voor uiteenlopende HR-softwaretoepassingen. Hier worden best practices uit de consumentenwereld toegepast om gebruikers van HR-software beter van dienst te kunnen zijn. HR-professionals en -leidinggevenden zijn in hun rol als consument gewend software aan te schaffen via applicatie winkels als Google Play en Apple App Store. Dit principe wordt nu toegepast op HR-applicaties om zo de markt beter te kunnen bedienen. HR Appstore biedt onder andere tools voor optimalisering van het recruitmentproces, maar ook voor online assessments, digitale checks op cv’s en juridische adviezen.

Groeiend aanbod voor HR professionals en ondernemers

HR Appstore is met name geschikt voor professionals die werkzaam zijn in het MKB en MKB-plus. Denk aan een HR-manager die een slimme manier zoekt om meer te doen in minder tijd, maar ook voor een recruiter, directeur of ondernemer die HR erbij doet. Uiteraard kunnen zogenoemde enterprise ondernemingen ook gebruik maken van HR Appstore.

Gebruikers hebben in HR Appstore op een eenvoudige manier toegang tot applicaties van bekende spelers maar zeker ook van innovatieve start-ups. Maandelijks worden nieuwe partners toegevoegd en geïntegreerd om het aanbod zo breed mogelijk te houden. Door deze ruime keuze sluiten applicaties direct aan op de HR processen en workflow van de gebruiker.

Groeiend aanbod voor HR professionals en ondernemers

De wijze waarop kennis kan worden gemaakt met het aanbod komt overeen met de manier waarop consumenten software uitproberen. Het gebruik van HR Appstore is gratis en een groot aantal aanbieders biedt een proefabonnement aan. HR Appstore levert de aangeboden applicaties bovendien altijd tegen de beste prijs.

Nieuwsgierig? Bekijk HR Appstore en ervaar het gemak!