Assessment

Ontdek de kracht van jouw sollicitanten.

Bekijk welke sollicitant het meest geschikt is, middels een assessment.

Assessment

Klanten

Logo_transdev_RE

Wat is een assessment?

Een assessment bestaat uit een reeks testen, waardoor je inzicht krijgt in de persoonlijkheid, het gedrag en de capaciteiten van de sollicitant. Deze test helpt je bij het kiezen van de meest geschikte sollicitant. Een assessment meet:

  • Persoonlijkheid
  • Gedrag
  • Capaciteiten

Welk inzicht biedt een online assessment?

Persoonlijkheid

Bij de persoonlijkheidstest geeft de sollicitant aan in hoeverre een bepaalde gedragsstelling op hem of haar van toepassing is. Deze test brengt de persoonlijkheid van de sollicitant duidelijk in kaart, waardoor je kunt oordelen of de sollicitant bij het bedrijf past.

Gedrag

De gedragstest geeft je inzicht in het gedrag van de sollicitant op de werkvloer. De sollicitant geeft middels een aantal stellingen aan hoe hij of zij zich in een bepaalde situatie gedraagt. Het gedrag is een goede indicator voor het functioneren van de sollicitant.

Trek de juiste kandidaten aan met EVP

Capaciteiten

Ten slotte brengt de capaciteitentest in kaart wat het werk- en denkniveau van de sollicitant is. Het analytisch en logisch redeneervermogen van de sollicitant wordt getest middels een aantal cijfer- en taalreeksen.

De voordelen van een assessment

Wanneer de sollicitant klaar is met de test, kun je direct een rapport met de resultaten inzien. Een assessment geeft een goed beeld van de kwaliteiten van de sollicitant, waardoor je in één opslag ziet of de kandidaat geschikt is.

Assessment bij bedrijven

Aanbevolen artikelen:

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Employer-branding

Profiteer van de kracht van employer branding.

Job Marketing

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature!