Recruitment Campagne Insights

In één oogopslag alle resultaten.

Recruitment Campagnes zijn pas geslaagd met de juiste resultaten. En daar wil je natuurlijk zicht op. Dat bieden wij je met Recruitment Campagne Insights. Zo heb je op elk gewenst moment alle resultaten van je campagne in een overzichtelijke recruitment analytics rapportage.

Insights

Klanten

Logo_transdev_RE

Recruitment Campagne Insights in realtime

Continu inzicht voor optimaal campagneverloop

Oude resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Daarom kijken we bij Adver-Online het liefst naar het heden. In onze recruitment analytics rapportages vind je daarom een duidelijk overzicht van de huidige resultaten in het realtime dashboard. Zo ben je continu op de hoogte van het bereik en de resultaten, en weten we of en wanneer we bij moeten sturen. Voor optimaal draaiende campagnes, hanteren wij drie fases:

  • Doormeten recruitment campagnes
  • Analyseren recruitment resultaten
  • Optimaliseren recruitment campagnes
Real-time inzicht
Insights - Doormeten

Doormeten

Alles binnen en rondom je campagne maken we meetbaar. Voor optimale prestaties willen we namelijk precies weten welke kanalen wel en niet werken, welke boodschap aanslaat en waar je kandidaten zich bevinden. Alle conclusies die we trekken, kunnen we vervolgens doen op basis van harde analytics data.

Analyseren

We analyseren de recruitment resultaten grondig. Vanaf de allereerste sollicitatie tot aan de allerlaatste. Zo kunnen we adviseren in hoe we bij moeten sturen, en welke vervolgacties we moeten nemen om tot jouw gewenste eindresultaat te komen.

Insights - Analyseren

Optimaliseren

Jouw recruitment campagnes houden we continu in de gaten om ze ook continu te kunnen optimaliseren. De analyses die we doen, werken we uit in oplossingen. Nadat we deze met jou besproken hebben, optimaliseren we hiermee je campagnes. Zo gaan wij altijd voor het beste resultaat!

Recruitment campagne advies

Zorgeloos jouw doelgroep bereiken met Adver-Online

Wij weten als geen ander hoe je een doelgroep bereikt en overtuigt door middel van recruitment campagnes. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend advies aan.

Aanbevolen artikelen

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Employer-branding

Profiteer van de kracht van employer branding.

Job Marketing

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature!