Preboarding

Maak ambassadeurs van je nieuwe werknemers.

Start vóór de eerste werkdag met het inwerken van nieuwe collega’s. Dit scheelt jou op de dag zelf veel tijd. Daarbij overspoel je je collega niet in één keer met informatie, waardoor hij alles rustig in zich op kan nemen. Maak ambassadeurs van je werknemers en geef ze de beste start met preboarding!

Klanten

Logo_transdev_RE

Preboarding met Appical

Begin al vóór de eerste werkdag met het inwerken van je nieuwe collega met de app van Appical. Binnen een paar weken ontwikkelen we samen een online preboardingprogramma, specifiek gericht op jouw wensen. Jij bepaalt de content en wij leveren de techniek. De voordelen van preboarding zijn:

Een betere start

Met preboarding geef je nieuwe medewerkers een betere start, omdat je al eerder begint met inwerken. Zo wordt hij of zij niet in één keer overladen met nieuwe informatie, en verloopt het inwerkingsproces soepeler. Dit is niet alleen voordelig voor de werkgever, maar ook voor de werknemer. Met preboarding met Appical maak je nieuwe werknemers sneller productief en betrokken binnen het bedrijf.

Korte inwerkperiode

Jij bepaalt de content voor de app. Denk aan: video’s, checklists, quizzen, opdrachten en virtual reality. Met ons interactieve inwerktraject werk je je nieuwe werknemer op een snelle, effectieve én aantrekkelijke manier in. Door vóór de eerste werkdag al te beginnen met inwerken, verloopt het inwerkproces sneller en effectiever. Een korte inwerkperiode is fijn voor zowel de werkgever als de werknemer. Zo kan je nieuwe collega snel aan de slag binnen het bedrijf!

Creëer ambassadeurs

Met preboarding laat je aan je werknemers zien dat dat je als werkgever betrokken bent bij je werknemers. Op die manier creëer je direct een ambassadeur van jouw employer brand. Jij wilt toch ook het beste voor jouw werknemers? Start met preboarding met Appical!

Doe ook aan preboarding

Maak ambassadeurs van je nieuwe werknemers en ontdek de voordelen van preboarding. Samen creëren we een interactief inwerktraject met video’s, quizzen, virtual reality en nog veel meer! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We vertellen je graag meer over de voordelen die preboarding jou biedt in een persoonlijk gesprek.

Preboarding bij bedrijven

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderzoek & Strategie

Verbeter je resultaten met analyses van relevante data.

Employer branding

Profiteer van de kracht van employer branding.