Recruitment oplossingen

Vind de beste kandidaat voor jouw vacature.

Adver-Online maakt het recruitment proces simpeler, sneller én leuker! Op deze manier vind je altijd de perfecte kandidaat! Ontdek hieronder onze recruitment oplossingen of klik op de button voor direct contact.

Onderzoek & Strategie

Meten is weten. Daarom maken wij belangrijke beslissingen op basis van de analyse van relevante data. Zo gaan wij voor het beste resultaat voor jouw bedrijf en ben jij de concurrent altijd een stapje voor.

Employer Branding

Onderscheid jezelf van de concurrentie en laat zien waar jouw bedrijf voor staat met een sterke employer brand. Zo trek je alleen de meest gedreven sollicitanten aan die écht bij jouw bedrijf passen.

Job marketing

Met onze job marketing oplossingen bereik je uitsluitend geschikte kandidaten middels sterke vacatureteksten via het juiste kanaal. Wij vergroten de zichtbaarheid van de vacature, zodat je snel de perfecte match voor jouw bedrijf vindt!

Recruitment software (ATS)

Maak het recruitment proces makkelijker met onze recruitment software HROffice. Deze software maakt het mogelijk om bijna het hele wervings- en selectieproces te automatiseren en geeft alle processen weer in een duidelijk overzicht.

Preboarding en Onboarding

Gun je nieuwe medewerker de beste start en begin al vóór de eerste werkdag met inwerken. Met het interactieve inwerktraject van Appical maak je een echte ambassadeur van je nieuwe collega. Kortom: ontdek Appical. Dé nieuwe manier van inwerken.

Stel hier je recruitment vraag.

Wij helpen bij het vinden van de juiste recruitmentoplossingen.

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Instroom

Werving en selectie van de juiste kandidaten

Uitstroom

Afscheid nemen van medewerkers