Onderzoek & Recruitment Strategie

Verbeter je resultaten met analyses van relevante data.

Meten is weten. Daarom hechten wij veel waarde aan onderzoek naar doelgroepen & de juiste, bijpassende recruitment strategie. Maak beslissingen op basis van de analyse van relevante recruitment analytics. Zo ben jij de concurrent altijd een stapje voor, en haal je de juiste kandidaat binnen voor jouw openstaande functie!

Insights

Recruitment Analytics

Bekijk op elk gewenst moment de analytics resultaten van je campagne realtime in een overzichtelijke rapportage met Recruitment Campagne Analytics. Wij meten je campagne van begin tot eind door, analyseren de resultaten en optimaliseren de campagne op basis van onze uitgebreide analyses. Zo behalen wij de beste resultaten!

Doelgroep onderzoeken

Doelgroep onderzoeken

Krijg inzicht in de belangrijkste informatie over jouw doelgroep, zoals de achtergrondkenmerken, wervingshaalbaarheid, bereikbaarheid en bestaande vacatures op de arbeidsmarkt. Zorg dat je jouw doelgroep kent en gebruik deze informatie om meer kandidaten te bereiken en werven.

Doelgroep Data & Analyse

Doelgroepanalyse & data

Wij voeren een uitgebreide doelgroepanalyse voor je uit en kijken via welke kanalen we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. In de analyse onderzoeken we het opleidingsniveau, de functietitel en de gewenste werkervaring van de doelgroep. Op basis van deze informatie bepalen we of we op welke kanalen we de vacature uitzetten. Door het juiste kanaal te kiezen, bereiken we zoveel mogelijk potentiële kandidaten.

Concept ontwikkeling

Concept ontwikkeling

De voorbereiding wordt vaak onderschat. Toch is een goede voorbereiding het halve werk. Bij Adver-Online beginnen wij vacaturepromotie daarom altijd met het ontwerpen van een goed concept en waar nodig realiseren wij een Candidate Persona. Wij willen weten wat de boodschap is, hoe we de boodschap de wereld in gaan versturen én waar de doelgroep zich bevindt. Pas daarna gaan wij aan de slag met het promoten van de vacature. Zo zorgen wij ervoor dat de vacature bij de gewenste doelgroep terechtkomt.

Assessment

Ontdek de kracht van jouw sollicitanten. Bekijk welke sollicitant het meest geschikt is, middels een uitgebreid assessment. Het assessment bestaat uit een aantal testen. Deze testen geven inzicht in de persoonlijkheid, het gedrag en de capaciteiten van de sollicitant. Op basis van deze inzichten zie je in één opslag welke sollicitant het beste bij de functie past.

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Job Marketing

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature

Employer Branding

Profiteer van de kracht van employer branding