Campaign Analytics

In één oogopslag alle resultaten.

Recruitment Campagnes zijn pas geslaagd met de juiste resultaten. En daar wil je natuurlijk zicht op. Dat bieden wij je met Campaign Analytics. Zo heb je op elk gewenst moment alle resultaten van je campagne in een overzichtelijke rapportage.

Het overkoepelend campaign analytics dashboard van Adver-Online

Klanten

Logo_transdev_RE

Campaign Analytics in realtime

Continu inzicht voor optimaal campagneverloop

Oude resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Daarom kijken we bij Adver-Online het liefst naar het heden. In onze campaign analytics rapportages vind je daarom een duidelijk overzicht van de huidige resultaten in het realtime dashboard. Zo ben je continu op de hoogte van het bereik en de realtime resultaten, en weten we of en wanneer we bij moeten sturen. Voor optimaal draaiende campagnes, hanteren wij drie fases:

Insights
Dit is een onderdeel van het campagne analytics dashboard van Adver-Online

Doormeten

Alles binnen en rondom je campagne maken we meetbaar. Voor optimale prestaties willen we namelijk precies weten welke kanalen wel en niet werken, welke boodschap aanslaat en waar je kandidaten zich bevinden. Alle conclusies die we trekken, kunnen we vervolgens doen op basis van harde analytics data.

Analyseren

We analyseren de recruitment resultaten grondig. Vanaf de allereerste sollicitatie tot aan de allerlaatste. Zo kunnen we adviseren in hoe we bij moeten sturen, en welke vervolgacties we moeten nemen om tot jouw gewenste eindresultaat te komen.

Optimaliseren

Jouw recruitment campagnes houden we continu in de gaten om ze ook continu te kunnen optimaliseren. De analyses die we doen, werken we uit in oplossingen. Nadat we deze met jou besproken hebben, optimaliseren we hiermee je campagnes. Zo gaan wij altijd voor het beste resultaat!

Aanbevolen artikelen

Vragen?

Neem contact met ons op en stel je recruitment vraag!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Employer-branding

Profiteer van de kracht van employer branding.

Job Marketing

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature!