Jouw Arbeidsmarkt-communicatie Platform
op maat!

Je wilt de beste kandidaten vinden voor je vacatures. Met het Arbeidsmarktcommunicatie Platform van Adver-Online Group heb je alles in huis om je doelgroep te bereiken en te overtuigen. Dit cloudgebaseerde platform met online en offline recruitmentoplossingen is eenvoudig te gebruiken. Je krijgt bovendien toegang tot de laatste trends, nieuws, innovatieve wervingsoplossingen en een data gedreven jobposting tool. Het Arbeidsmarktcommunicatie Platform is hét startpunt voor jouw recruitmentsucces.

Bespaar tijd met het Arbeidsmarkt- communicatie Platform

Houd grip op al jouw recruitment- en arbeidsmarkt vraagstukken vanuit één centrale omgeving. En werk efficiënter met vooraf ingevulde formulieren.

Op dit platform kun je:

Voordelen Arbeidsmarktcommunicatie Platform

Vacaturetekst via AI

AI

Vacatureteksten schrijven kan een tijdrovende en lastige klus zijn. Hoe kun je dit proces vereenvoudigen? AI kan je hierbij helpen! Om de juiste kandidaten aan te spreken, kan AI vacatureteksten optimaliseren zodat ze aanslaan bij de doelgroep, de functie en de bedrijfscultuur van jouw organisatie. Bespaar tijd en moeite en schrijf effectieve vacatureteksten met hulp van AI.

Een greep uit onze klantcases

Voor onze 25 deelnemende overheidsorganisaties is het efficiënt en prettig werken met één platform voor al onze arbeidsmarktvraagstukken. Het aanbod aan publicatiekanalen is eindeloos en ook nog een stuk goedkoper.
Talentenregio
Vanuit de Gemeente Delft werken wij nauw samen met AdverOnline om onze jobmarketing te ondersteunen. Klanttevredenheid staat voorop en ze denken vol enthousiasme mee. De data gedreven benadering is een hele mooie aanvulling op het totaalpakket.
Gemeente Delft logo
Gemeente Delft

Vind het beste platform voor jouw organisatie

Bekijk de specificaties hieronder en kies het platform dat het beste past bij jouw organisatie. Het Standaard platform is snel en simpel te activeren. In no-time is je platform in de lucht, zonder enige inzet van jouw IT-afdeling. Wil je jouw huisstijl terugzien en eigen apps toevoegen aan het Standaard platform, dan is het Premium platform de oplossing voor jouw organisatie. We adviseren je graag bij je keuze.

 

Customer support

Bij oplevering van het platform verzorgen wij een praktische onboarding training voor de gebruikers. Daarna staat onze professionele customer support klaar om vragen over het platform snel en deskundig te beantwoorden.

Specificaties Arbeidsmarktcommunicatie Platform

Met het Arbeidsmarktcommunicatie Platform kunnen alle recruiters binnen jouw organisatie op één platform talent sneller werven met dezelfde scherpe tarieven, volledig inzicht krijgen in alle campagnes en optimaal samenwerken.

Vraag hier je live demo aan
van het Arbeidsmarktcommunicatie Platform

  • Hoe kunnen we je bereiken?


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AdverOnline is onderdeel van Adver-Online Group

De one-stop-company voor succesvol recruitment!

Met een unieke mix van employer branding, jobmarketing en hr-software oplossingen bieden wij strategie, aansprekende campagnes en aanvullende diensten om meer uit je arbeidsmarktstrategie te halen. Wij helpen je met een sterk werkgeversmerk, slimme jobmarketing en leveren meetbare resultaten. Ook ondersteunt Adver-Online Group je met hr-software oplossingen die jouw dagelijkse werk makkelijker maken. Die je helpt te groeien en kandidaten te bereiken die anderen missen.

Adver-Online Group heeft alle expertise onder één dak.