Carrière website

Toon jouw unieke employer brand op de werken-bij website en onderscheid jezelf van concurrenten. Wij realiseren conversiegerichte recruitment websites die naadloos aansluiten op jouw werkgeversmerk. Voor posities die continu instroom nodig hebben, realiseren wij maatwerk campagne websites. Met een campagne website in combinatie met een job marketing campagne, is succes gegarandeerd. 

Campagne Website

Een toegewijde campagne website sluit aan bij de openstaande vacature en geeft antwoord op vragen van de sollicitant. Het is een webpagina bestaande uit onder andere een wervende vacaturetekst, sprekende foto’s en interviews met medewerkers. Potentiële werknemers krijgen in één oogopslag een goed beeld van de organisatie, de werkomgeving, sfeer en met wie zij gaan samenwerken. Het grote voordeel van een campagne website is dat een goede inzet van beeld en geluid meer aanspreekt bij de mensen en zo overtuig je bezoekers om te solliciteren. 

  • Meer en kwalitatief betere kandidaten
  • Conversie verhogend
  • Doelgroep gericht

Werken-bij website

Een werken-bij website zet de gehele organisatie inclusief het werkgeversmerk in de schijnwerpers; het is het middelpunt van je wervingsstrategie. Op deze carrière website krijgen alle afdelingen, vacatures, carrière perspectieven en historie & cultuur van de organisatie een podium. AdverOnline maakt conversie gerichte werken-bij websites en bieden deze ook meertalig aan. Wij houden rekening met het recruitmentbudget en bieden daarom voor iedere organisatie een passende oplossing. Ook is het mogelijk dat de werken-bij website vanuit ons eigen (HROffice) Applicant Tracking System gemaakt kan worden. Alles is dan gekoppeld en zeer makkelijk in gebruik. Vanuit ons ATS kunnen recruitmentmodules als een Referral Recruitment- of een Mobility module gekoppeld worden.

Vacature landingspagina

In de huidige arbeidsmarkt is het soms lastig om de juiste kandidaten voor de baan te vinden. Daarom is het belangrijk om onderscheidend te zijn ten opzichte van andere organisaties. Onze conversie verhogende vacature landingspagina is kosten efficiënt en geeft een realistisch beeld van de bedrijfscultuur en de baan. Zo zien sollicitanten op een aansprekende manier wat hen te wachten staat en trek je de mensen aan die écht bij de organisatie en functie passen. Het grote voordeel van een vacature landingspagina is het gebruik van beeld en visuele elementen. Potentiële werknemers krijgen hierdoor een goed beeld van de organisatie, de werkomgeving, de sfeer en de toekomstige collega’s.

Recruitment Software HROffice (ATS)

Maak het recruitment proces makkelijker met onze recruitment software HROffice. Deze software maakt het mogelijk om bijna het hele wervings- en selectieproces te automatiseren en geeft alle processen weer in een duidelijk overzicht. HROffice Recruitment is een modulair ATS-systeem afgestemd op de werkprocessen van jouw organisatie en afgestemd op de doelgroep. HROffice zorgt voor de beste candidate experience en de beste kansen om toptalent aan te trekken. Met deze alles in één recruitment software bespaar je een hoop tijd. HROffice is modulair opgebouwd en makkelijk in gebruik. Het realtime dashboard geeft een duidelijk overzicht van alle openstaande vacatures. Wij geven je graag vrijblijvend een demo van HROffice Recruitment.

Referral Recruitment tool (ATS)

Op zoek naar personeel dat langer blijft én beter presteert? Maak dan gebruik van de wervingskracht van je eigen personeel. Met referral recruitment maak je gebruik van het netwerk van je medewerkers voor het werven van nieuwe kandidaten. Maar hoe leid je via-via werving in goede banen? In ons ATS, HROffice Recruitment, kun je simpel de ‘Referral Recruitment Tool’ activeren en op een efficiënte wijze je referral programma inrichten en optimaliseren. Wij geven je graag vrijblijvend een demo van deze interactieve referral tool.

Mobility module (ATS)

Als HR-specialist wil je natuurlijk medewerkers laten doorontwikkelen. Je wilt daarmee voorkomen dat eigen personeel naar de concurrentie vertrekt. Door middel van interne mobiliteit zorg jij dat getalenteerde medewerkers beter doorstromen en zich voor langere tijd aan jouw organisatie verbinden. In onze Recruitment software (HROffice ATS) kun je simpel de module ‘Mobility Tool’ activeren en starten met je interne mobiliteitsbeleid. Wij geven je graag vrijblijvend een demo van deze interactieve mobilty tool.

Wil jij de ideale kandidaat bereiken?

Vul het onderstaande formulier in of     023 553 0350.

Eén van onze recruitment & arbeidsmarktcommunicatie adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.