Industrie & techniek

Behoefte aan technisch personeel of personeel in de industrie?

De technische branche kent een continue vraag naar goed technisch personeel. Hier zit dan ook gelijk het probleem: er is concurrentie in overvloed. Hoe steek jij hier als organisatie bovenuit? Ook in de industrie vechten bedrijven om geschikte kandidaten. Het personeel in de industrie vergrijst, en daarom staan veel vacatures open. Bespaar tijd en kosten en laat deze HR-vraagstukken over aan de experts van Adver-Online!

Employer branding - collega's vergaderen

Klanten

Logo_transdev_RE

Technisch personeel aantrekken

Er is veel behoefte aan technische professionals op de arbeidsmarkt. Het tekort aan gekwalificeerde medewerkers is een vraagstuk waar veel organisaties mee kampen. Hierdoor ben je vaak veel tijd kwijt aan het werven en selecteren van technisch personeel.

Adver-Online levert een totaaloplossing. Met ons gebruiksvriendelijke Applicant Tracking System werf je sneller en efficiënter, terwijl jíj de controle bewaart over de wervingsactiviteiten. Wij zetten, samen met onze partner HROffice, onze recruitmentkennis graag in om jouw bereik te vergroten, zodat je met de juiste kandidaten in contact komt.

Haal wel dat nieuwe technische talent binnen!

De industriebranche is aan het vergrijzen, en dat heeft een groot personeelstekort tot gevolg. Hoe overtuig je de jongere generatie om een carrière te starten in de industriebranche? Bij Adver-Online richten wij ons graag op de kracht van het bedrijf. We focussen ons op datgene waar jij in uitblinkt. Waarin onderscheid jij je van de rest? Deze boodschap leggen we vast in je employer brand en verspreiden we via diverse kanalen.

Wij bieden het totale plaatje, waardoor jij tijd overhoudt om je te richten op jouw expertise. Toch houd jij de recruitmentprocessen te allen tijde in eigen handen. In ons ATS zie je een helder overzicht van alle processen die gaande zijn.

Kies voor tijdsbesparing met Adver-Online

Maak gebruik van de expertise van kennispartner Adver-Online, zodat jij tijd en kosten bespaart op je recruitmentactiviteiten. Wij helpen je graag bij het vinden van gekwalificeerd technisch personeel en nieuw talent voor de industriebranche. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Recruitment HROffice

Wat onze partners over ons zeggen

Aanbevolen binnen deze branche:

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorg & non-profit

Tekort aan non-profit- en zorgpersoneel? Adver-Online helpt!

Industrie & techniek

Behoefte aan technisch personeel of personeel in de industrie?