Industrie & Techniek

Met de snelle technologische ontwikkelingen en de vergrijzing is er tegenwoordig een run op gekwalificeerd technisch personeel. Organisaties in de industrie vechten om geschikte kandidaten. Hoe steek jij hierboven uit met jouw organisatie? Werf sneller én efficiënter met onze totaaloplossing.

Klantcases

Stern wordt employer of choice

Klant: Stern

De vraag vanuit Stern is als volgt geformuleerd: ‘Graag willen wij een inhoudelijke verdieping en het verhaal van Stern aanscherpen om preferred employer te worden’. Hierbij is er al een kernzin geformuleerd vanuit directie van Stern: “Stern autohart van Nederland”. Met andere woorden is de klantvraag ‘help ons zoeken naar onze identiteit als werkgever om de basis te creëren voor onze positionering als interessante werkgever’. Daarnaast wilt Stern graag voor haar belangrijkste functiegroepen candidate persona’s ontvangen zodat zij nieuwe functieprofielen kunnen realiseren die meer worden toegeschreven op de ideale kandidaat.

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

HROffice Workforce Management bij Dachser

Klant: Dachser

De distributiecentra van Dachser hebben naast hun vaste medewerkers ook te maken met veel flexkrachten en wekelijks wisselende roosters. Voorheen gebruikten de planners van Dachser Excel-lijsten voor de planning van hun payrollkrachten en werkbriefjes voor het invullen en registreren van de uren. Dit was erg bewerkelijk, arbeidsintensief en foutgevoelig.

Na verschillende planningssystemen met elkaar te hebben vergeleken is de keuze voor HROffice Workforce Management gevallen doordat de planningssoftware functionaliteiten bevatten die uitstekend op de behoeften van Dachser aansloten. Dachser gebruikt de features planning, urenregistratie en tijdsregistratie van HROffice WFM.
HROffice Workforce Management heeft Dachser een flinke efficiencyslag en een enorme tijdswinst opgeleverd. Dachser erin geslaagd om een tijdsbesparing van 60% op de planning, urenregistratie en facturatie te realiseren.

Een optimale candidate journey

Klant: Van Geloven

Voor de grootste snackleverancier van Nederland, Van Geloven, gaan we op zoek naar de ‘nieuwe’ monteurs. We kiezen daarom voor een strategische en duurzame aanpak waar goed over nagedacht is en waar een goede doelgroep analyse aan vooraf gegaan is. We lanceren een campagne website, realiseren nieuwe en passend content (video en beeldmateriaal) en er worden geweldige social commercials gemaakt. Vanuit de doelgroep analyse weten we waar de doelgroep zich bevindt en is er een succesvolle social media campagne incl google advertising ingezet. Naast de klant KPI van het werven van 16 monteurs, hebben we het werkgeversmerk Van Geloven ook een enorme boost gegeven. Een optimale candidate journey werd bereikt door de campagne website te koppelen aan het ATS van HROffice.

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via

Is dit ook interessant voor jou?
Neem contact met ons op via