Doelgroepanalyse

Krijg inzicht in de belangrijkste informatie over jouw doelgroep, zoals de achtergrondkenmerken, wervingshaalbaarheid en bereikbaarheid. Wij zorgen dat we jouw doelgroep kennen en gebruiken deze informatie om meer kandidaten te bereiken en te werven.

Doelgroep
onderzoek

Door het inzetten van doelgroeponderzoek zorg je voor efficiënter werven van de juiste kandidaat. Door inzicht te krijgen in je doelgroep vind en bereik je schaars talent, verbeter je je arbeidsmarktcommunicatie en zet je de meeste effectieve media- en wervingskanalen in. Je beheert je verwachtingen van kandidaten, vacaturehouders en opdrachtgevers op een professionele manier.

Doelgroep Analyse & Bereik analyse

De ‘doelgroep analyse & bereik analyse’ is het fundament voor jouw recruitmentstrategie. Het biedt vacaturedata voor leadgeneratie, betrouwbaarheid en actueel inzicht in wat er op de arbeidsmarkt speelt en zorgt voor efficiëntere werving. Middels onze database hebben wij realtime inzicht in hoe talent zich beweegt. Het biedt inzicht in de vaardigheden, educatie en betrokkenheid met het merk van een bedrijf. Middels onze Doelgroep Analyse & Bereik weten wij precies waar de doelgroep zich bevindt en beweegt, hierdoor bereiken wij altijd de juiste kandidaat.

Campagne Analytics Dashboard

Ons realtime Campagne Analytics Dashboard geeft inzicht in alle conversies, resultaten en relevante mediakanalen. De data is daardoor zuiver en rechtstreeks uit de bron afkomstig waardoor je realtime meer inzicht krijgt. Met dit dashboard geven wij volledig inzicht in het verloop van de campagne en krijg je onder andere inzage in interessegebieden, demografische gegevens en databronnen. Door de koppeling van ons Campagne Analytics Dashboard met Google Analytics van jouw campagne- of werken-bij website en het ATS systeem visualiseren wij de gehele recruitment funnel (de candidate journey) in een realtime dashboard.

Wil jij de ideale kandidaat bereiken?

Vul het onderstaande formulier in of     023 553 0350.

Eén van onze recruitment & arbeidsmarktcommunicatie adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Hoe kunnen we je bereiken?


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.