Job Marketing

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature!

Trekt je vacature niet de juiste mensen aan? Bereik door job marketing wél jouw geschikte kandidaat met sterke vacatureteksten via het juiste kanaal.   

Wat is Job Marketing?

Met job marketing wordt het onder de aandacht brengen van een openstaande functie bedoeld. Dat kunnen we op verschillende manieren voor je doen:
Job boards

Job boards

Jouw vacature in de spotlight op de meest strategische job boards? Wij helpen je bij het strategisch kiezen van de juiste vacaturebanken. Wij kijken op welke job boards jouw doelgroep actief is. Op basis daarvan maken we de keuze om de vacature te adverteren op diverse job boards.

Vacature video

Vacaturetekst schrijven

De ervaren tekstschrijvers van Adver-Online maken van jouw vacaturetekst een wervende, krachtige en overtuigende tekst. Na een korte telefonische intake optimaliseert de tekstschrijver jouw vacaturetekst, zodat hij perfect aansluit op jouw wensen én de wensen van de doelgroep.

Google Recruitment

Google recruitment

Maak strategisch gebruik van de grootste zoekmachine van Nederland en beïnvloed de sollicitant al in een vroeg stadium met Google recruitment. Zo vergroot je de kans dat de kandidaat overgaat tot solliciteren.

Display advertising

Display advertising

Met display advertising bereik je jouw doelgroep dag en nacht met de meest opvallende advertenties. Via apps en websites met een groot bereik ben je zo altijd zichtbaar bij zowel actief- als latent werkzoekenden. Onze professionele ontwerpstudio maakt de mooiste uitingen, waarmee jij jezelf onderscheidt van de concurrenten.

Social media recruitment

Social media recruitment

Profiteer van de kracht van social media en adverteer op de platforms waarop jouw doelgroep zich bevindt. Bereik je doelgroep waar en wanneer je maar wilt door middel van social media recruitment.

Mobile recruitment

Mobile recruitment

Zet mobile recruitment in en zorg dat jouw doelgroep op elk moment van de dag in aanraking komt met jouw advertentie. Overtuig de kandidaat om te solliciteren met een aantrekkelijke, conversiegerichte landingspagina.

Direct hulp nodig bij job marketing?

Wij helpen je graag op weg met alles dat met je openstaande vacature te maken heeft. Laat je gegevens achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Of neem zelf direct contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderzoek & Strategie

Verbeter je resultaten met analyses van relevante data

Employer Branding

Profiteer van de kracht van employer branding