Jobposting & Jobmarketing

Jobposting & Jobmarketing is de beste keuze als je snel een kandidaat zoekt, moeilijke vacatures of veel vacatures hebt. Dit kan door je vacatures op jobboards te plaatsen of door het inzetten van online display advertising of social media recruitment. Met jobmarketing trek je niet alleen genoeg, maar ook precies de juiste kandidaten aan.

Vacature optimalisatie

Om ervoor te zorgen dat jouw vacature niet verdwijnt in het grote online aanbod is een doelgroepgerichte, aantrekkelijk geschreven en vindbare tekst van cruciaal belang. De ervaren tekstschrijvers van AdverOnline maken van jouw vacaturetekst een wervende, krachtige en overtuigende tekst. Na een korte telefonische intake optimaliseert de tekstschrijver jouw vacaturetekst, zodat hij perfect aansluit op jouw wensen én de wensen van de doelgroep.

Jobboards

De actief werkzoekende kijkt op relevante jobboards. AdverOnline zorgt ervoor dat jouw vacatures zichtbaar zijn op de relevante kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt. Generieke kanalen zetten wij in om kandidaten uit verschillende branches te bereiken en via niche kanalen zoeken wij gericht binnen een specifiek vakgebied. Ook bieden wij op niche kanalen vakinhoudelijke content aan. Daarmee bereik je latent én actief werkzoekenden uit een specifieke branche. Zo nodig zetten we bovendien content websites, regionale kanalen en servicewebsites in.

 

Zelf aan de slag met jobboards? Bekijk onze selfservice jobposting tool: Gotomyjob.

Online Display Advertising

Online Display Advertising is de perfecte manier om optimale awareness voor jouw actuele vacatures te behalen met actiematige campagnes gericht op extra traffic naar je werken-bij site. Door middel van interactieve display banners wordt jouw doelgroep bereikt via websites op desktops of mobiele devices. De op maat afgestemde display advertising is een effectieve methode om te targeten op een doelgroep, met specificaties als regio of interesses, over verschillende kanalen en merken.  

Social Media Recruitment

Met Social Media Recruitment verspreiden we actuele vacatures naar passende social media kanalen door inzet van onze Programmatic Job Advertising Tool. De verschillende social media platformen bieden veel adverteermogelijkheden. Zo targeten we onder andere op leeftijd, geslacht, locatie en interesses, zodat de recruitmentcampagne de juiste doelgroep bereikt. De kanalen die wij aanbieden voor zowel awareness- als wervingscampagnes zijn onder andere: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, Spotify, TikTok en Snapchat.

Hoe zet je social media effectief in voor recruitment? Lees onze whitepaper met tips & praktijkcases. 

Zoekmachine Recruitment Marketing

Met Zoekmachine Recruitment Marketing plaatsen en beheren wij vacatures vanaf één plek online op verschillende vacaturezoekmachines. Hiermee wordt het bereik en de zichtbaarheid vergroot en dit zorgt voor een hogere conversie. Wij meten real-time alle campagnes en resultaten door en optimaliseren deze om het maximale uit het campagnebudget te halen. Dit is een nieuwe manier van werven om de juiste doelgroepen te bereiken, waaronder ook de moeilijk te bereiken Generatie Z.

Mobile Recruitment

Met Mobile Recruitment bereiken wij relevante doelgroepen op Nederlands bekendste apps middels Rich Media Display uitingen. Op deze manier bereiken wij de geselecteerde doelgroep op ieder moment van de dag. De voordelen van deze vorm van recruitment zijn:

  • Je target de juiste mensen
  • Je bereikt je doelgroep
  • Je overtuigt de kandidaat
  • Wij retargeten de recruitmentcampagne

Google Recruitment

Met een Google recruitment campagne zorgen wij ervoor dat vacaturecampagnes als eerste in de zoekmachine verschijnen. Door het inzetten van Google Search en Google Display zorgAdverOnline ervoor dat de vacature boven je concurrenten staat in Google. 

  • Sterke zichtbaarheid
  • Geïnteresseerde kandidaten
  • Goede ROI
  • Hoge relevantie

Influencer Recruitment

AdverOnline weet als geen ander de nieuwe generatie Z; oftewel de échte digital natives, geboren in deze eeuw te bereiken! Voor generatie Z gaat het eerder om vooral prikkelende en snelle content. Wij realiseren succesvolle creatieve Influencer recruitmentcampagnes waarvan jobfluencers recruitmentvideo’s, custom campagne websites en maatwerk media campagnes enkele voorbeelden zijn. Maar ook bieden wij een wervingsboodschap / vacature als instastory op het kanaal van een mediapersoonlijkheid! 

Talent sourcing

Als het talent niet naar jouw organisatie komt, zoek het talent dan zelf op. Met Talent Sourcing ben je klaar voor de toekomst. Dankzij slimme arbeidsmarktdata, een uitgebreid netwerk, handige sourcing-technieken en jarenlange ervaring bieden wij organisaties meer slagkracht. Nu direct en in de toekomst. We helpen je het meest passende talent voor jouw organisatie op te sporen. Bovendien kunnen we je ondersteunen bij het benaderen en de selectie van de kandidaten. Zo bouw je een talentpool op voor later én krijg je inzicht in waardevolle (management)informatie.      

Exclusieve LinkedIn pakketten

In onze samenwerking met LinkedIn hebben we een aantal exclusieve (dus uitsluitend door Adver-Online Group aangeboden) pakketten samengesteld voor gerichte advertentiecampagnes en voor promotie van je werkgeversmerk. En dat alles voor heel aantrekkelijke tarieven. Benieuwd of LinkedIn interessant is voor jouw recruitment campagnes?

Wil jij de ideale kandidaat bereiken?

Vul het onderstaande formulier in of     023 553 0350.

Eén van onze recruitment & arbeidsmarktcommunicatie adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Hoe kunnen we je bereiken?


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.