Employer branding

Profiteer van de kracht van employer branding

Zet je bedrijf goed op de kaart met employer branding. Met een goede employer branding strategie onderscheid je je van de concurrentie en trek je alleen de meest gedreven sollicitanten aan die passen bij jouw organisatie. Dit begint bij de vaststelling dat een sterk en aantrekkelijk werkgeversmerk is gebouwd op een goede Employee Value Proposition (EVP). Adver-Online gelooft dat een sterk werkgeversmerk het verschil maakt en helpt je graag met je employer branding-, job branding- en candidate journey vraagstukken.

Werken-bij website

Werkenbij-sites

Toon jouw unieke employer brand op de Werkenbij website en onderscheid jezelf van concurrenten. Bovendien geeft deze website je een extra kans om de potentiële kandidaat te overtuigen om daadwerkelijk over te gaan tot solliciteren!

Employer Value Proposition

Employee Value Proposition & Candidate Persona's

Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt met een Employee Value Proposition (EVP) en laat zien dat jij de leukste werkgever bent in termen van werkgeverswaarde. Wat heb jij de kandidaat eigenlijk allemaal te bieden? Dat is precies wat je in je EVP laat zien.

Awareness Campagne

Awareness campagne

Breng jouw organisatie onder de aandacht bij potentiële werknemers met een awareness campagne van Adver-Online. Door ze in een vroeg stadium met jouw bedrijf in aanraking te brengen, is de kans groter dat ze solliciteren!

Social media targeting

Mobile targeting & geotargeting

Tot op 50 meter nauwkeurig potentiële kandidaten bereiken? Adver-Online zet mobile targeting & geotargeting in om gericht te adverteren op kandidaten die zich in een specifieke locatie bevinden. Maak ook gebruik van de meest populaire adverteermethode binnen de marketing!

Mobile targeting & geo targeting

Tot op 50 meter nauwkeurig potentiële kandidaten bereiken? Dat kan met mobile targeting! Lees meer over de mogelijkheden met mobile en geo targeting.

Vacature video

Vacature video

Breng je vacature tot leven met een overtuigende vacature video van Adver-Online en geef de kandidaten een exclusief kijkje op de werkvloer. Wat is nu een betere manier om de werksfeer over te brengen dan met een aantrekkelijke video?

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderzoek & Strategie

Verbeter je resultaten met analyses van relevante data

Job Marketing

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature