Over ons

Jouw kennispartner in online recruitment en employer branding

Adver-Online Group is een toonaangevende business partner voor al je recruitment- en HR vraagstukken. Met onze drie labels AdverOnline, HROffice en AdverStrategy bieden we een breed aanbod aan oplossingen voor elke recruitment uitdaging. We volgen de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op de voet en spelen hierop in met innovatieve (technologische) oplossingen en diensten. Wij weten welke veranderingen er plaatsvinden in ‘de wereld van werk’ en delen onze kennis en expertise. Of het nu gaat om het vinden of binden van nieuw talent met behulp van slimme recruitment campagnes, ATS recruitment software, onboarding oplossingen of strategische personeelsplanning, AdverOnline helpt je om jouw recruitment- en HR proces te optimaliseren. Gebaseerd op meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring van de arbeidsmarkt.

 

Adver-Online Group maakt serieus werk van meer diversiteit en inclusie op haar werkvloer en heeft daarom de Charter Diversiteit getekend. Met deze ondertekening van het Charter Diversiteit zegt Adver-Online Group toe een effectief diversiteitsbeleid te bevorderen.

 

Bij onze missie om de passende (recruitment) oplossingen te bieden binnen de wereld van werken, hoort ook het nemen van verantwoordelijkheid om de planeet zo goed mogelijk te beschermen voor de volgende generaties. Met onze jaarlijkse donatie aan stichting Trees for All ondersteunen wij de aanplant van bomen in Nederland.

Onze belofte

Ambitie, innovatie en partnerschap vinden wij heel belangrijk bij AdverOnline. Wij ontwikkelen onze producten continu door en spelen in op de laatste arbeidsmarkt- en recruitmenttrends en ontwikkelingen. Een persoonlijke benadering, dat is wat je van ons kan verwachten. Ons ervaren team zorgt er altijd voor dat jij het beste resultaat boekt.

Onze merken

Kom jij bij ons werken?

Samen met een team werken aan de groei van AdverOnline? Wij zijn een organisatie waar ondernemerschap ’top of mind’ staat; je mening geven, snel schakelen en je eigen acties inzetten. Wij zien kansen en gaan ervoor. En niet onbelangrijk…

fun is essential!


Nieuwsgierig hoe jij hierin kan bijdragen?

Bekijk onze actuele vacatures.

Onze locaties

Haarlem

Florapark 11

2012 HK Haarlem

T +31 (0)23 55 30 350
M info@adver-online.nl
Finance crediteuren@adver-online.nl

Utrecht

Louis  Armstronglaan 350
3543 EB Utrecht

T +31 (0)23 55 30 350
M info@adver-online.nl

Wil jij de ideale kandidaat bereiken?

Vul het onderstaande formulier in of     023 553 0350.

Eén van onze recruitment & arbeidsmarktcommunicatie experts neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Hoe kunnen we je bereiken?


  • Recruitment oplossing


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.