Over ons

Jouw partner in online recruitment

In 2002 is Adver-Online begonnen als HR mediabureau. Adver-Online hield zich toen bezig met het uitplaatsen van vacatures op diverse jobboards. De markt verandert en uiteraard speelt Adver-Online hier continu op in en zijn wij uitgegroeid tot een full-service arbeidsmarkt- en recruitment communicatiespecialist. In 2008 lanceerde Adver-Online HROffice, de software development tak van Adver-Online. En in 2015 werd HROffice Workforce Management gelanceerd. Dé personeelsplanningstool. Om alle producten van Adver-Online met elkaar te kunnen koppelen, is het HR platform HR-Appstore ontwikkeld. Vanaf 2018 is Adver Strategy toegevoegd met als doel werkgevers te onderscheiden op de arbeidsmarkt om huidige en toekomstige werknemers te boeien en (ver)binden. Zie onze MVO waarden om te zien hoe wij onszelf onderscheiden.

Kortom: of het nu gaat om het vinden of binden van nieuw talent met behulp van uitgekiende recruitment campagnes, recruitment software, onboarding oplossingen of strategische personeelsplanning, Adver-Online biedt de (technologische) oplossing voor een efficiënt recruitment- en HR proces.

De zekerheden van Adver-Online

Ambitie, innovatie en partnerschap vinden wij heel belangrijk bij Adver-Online. Wij ontwikkelen onze producten continu door en spelen in op de laatste arbeidsmarkt- en recruitmenttrends en ontwikkelingen. Een persoonlijke benadering, dat is wat je kan verwachten van ons. Ons ervaren team zorgt er ten alle tijden voor dat jij het beste resultaat boekt!

overons-meeting

Onze partners

Kom jij bij ons werken?

Samen met een team werken aan de groei van Adver-Online? Wij zijn een organisatie waar ondernemerschap ‘top of mind’ staat; je mening geven, snel schakelen en je eigen acties inzetten. Wij zien kansen en gaan ervoor! En niet onbelangrijk…
fun is essential!

Nieuwsgierig hoe jij hierin kan bijdragen?

Bekijk onze actuele vacatures.

Onze locaties

Vragen?

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op voor gratis en vrijblijvend advies

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.