AdverOnline is bomenpartner van Trees for All

11 mei 2023

Bij onze missie om de passende (recruitment) oplossingen te bieden binnen de wereld van werken, hoort ook het nemen van verantwoordelijkheid om de planeet zo goed mogelijk te beschermen voor de volgende generaties. Met onze jaarlijkse donatie aan stichting Trees for All ondersteunen wij de aanplanting van bomen in Nederland.

 

Door deze donaties ondersteunen wij niet alleen de aanplanting van bomen in Nederland maar óók in het buitenland. Trees for All plant namelijk wereldwijd nieuwe bossen en herstelt daarnaast bestaand bossen. Dit doen zij via duurzame bosprojecten. Door bomen te planten gaan we klimaatverandering tegen, stijgt de biodiversiteit en worden de leefomstandigheden van de lokale bevolking (mens en dier) verbeterd. 

 

Iedere opdrachtgever die een campagne bij ons afneemt, helpt mee met het planten van bomen in Nederland. AdverOnline bedient jaarlijks honderden klanten met hun vele recruitmentcampagnes. Dit betekent dat AdverOnline Trees for All ondersteunt met duizenden aanplanting van bomen in Nederland.

 

Onze samenwerking met Trees for All
Onze wereld heeft meer bos nodig: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezondere leefomstandigheden. Daarom plant stichting Trees for All wereldwijd nieuwe bossen. Aan de andere kant van de wereld, maar óók dichtbij huis. Als bomenpartner van Trees for All dragen wij hieraan bij. Bij iedere nieuwe samenwerking, doneren wij een boom die geplant wordt in één van de projecten in Nederland ten behoeve van de vergroening van het platteland. Dit doet Trees for All door landschapselementen te planten, zoals heggen, bomenrijen, knotwilgen of houtsingels. Zo versterken we de unieke Nederlandse landschappen en vergroenen we de leefomgeving van talloze planten en dieren. Deze samenwerking is Adver-Online Group aangegaan voor de komende drie jaar en past uitstekend bij onze missie om de toekomst te laten werken voor iedereen, ook voor volgende generaties! 

 

Meer over Trees for All 
Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom plant stichting Trees for All wereldwijd nieuwe bossen, herstellen ze gedegradeerde bossen en maken ze mensen bewust van het belang van bomen. Trees for All bestaat al ruim 20 jaar en is een CBF-erkend goed doel. 

Meer weten? Lees er alles over op:https://treesforall.nl/.