Overheid

Jouw kennispartner voor het vervullen van overheidsvacatures

De krapte op de arbeidsmarkt is niet alleen merkbaar op scholen en in de zorg, maar ook bij de overheid. Door de vergrijzing is er veel behoefte aan jonge kandidaten, maar hoe bereik je deze doelgroep? Adver-Online ondersteunt organisaties binnen de overheid bij het vinden van de juiste kandidaten voor al hun overheidsvacatures. Blijf niet langer met onvervulde vacatures zitten en profiteer van onze expertise!

Employer branding - collega's vergaderen

Klanten

Logo_transdev_RE

Wij ontzorgen je van A tot Z

Adver-Online kan voor jouw organisatie het hele proces uit handen nemen, van het werven en selecteren van potentiële kandidaten tot aan de software voor een soepele offboarding. Met onze recruitmentsoftware maken wij voor jou het hele HR-proces gemakkelijker, waardoor je efficiënter werkt en de kosten van je human resources verlaagt. Daarbij zorgen wij dat het hele proces AVG-proof is. Stap bij ons aan boord en laat ons je meenemen in de digitale job marketingwereld

Kennispartner Adver-Online

Met onze ruime ervaring zijn wij de juiste kennispartner voor al jouw HR-vraagstukken. Wij zetten onze kennis maar al te graag in om jouw overheidsvacatures te vervullen. Zo organiseren wij regelmatig om onze expertise te delen met gemeenten en andere overheidsinstellingen. Voor elke overheidslaag vinden wij een passende oplossing. Zo kan Adver-Online je helpen om jouw gemeente sterker te positioneren binnen de arbeidsmarkt, door een sterk employer brand te ontwikkelen. We bouwen aan jouw werkgeversmerk en laten deze aansluiten op de doelgroep. Zo verbeter je jouw positie op de arbeidsmarkt en word je zichtbaar voor potentiële kandidaten!

Trek jongeren aan met mobile marketing

Hoe trek je als overheidsinstelling de jongere generatie aan? Dat is een HR-vraagstuk waar veel instellingen mee zitten. Wij leggen de focus op jouw organisatie. Wat kun jij de kandidaten bieden, wat andere organisaties niet kunnen? In andere woorden, waarin onderscheid jij jezelf van concurrenten? Daarbij kijken we naar de push- en pullfactoren van de doelgroep. Wat vinden zij belangrijk bij een werkgever? Hier stemmen wij alle uitingen op af. Daarbij zetten wij diverse onlinekanalen in om de jongeren te bereiken, zoals social media recruitment en mobile targeting.

personeelsadvertentie collega's werk
Recruitment HROffice

Adver-Online: kennispartner voor de overheid

Krijg je jouw overheidsvacatures maar niet vervuld? Kies ook voor Adver-Online! Diverse overheidsinstellingen gingen je al voor, zoals Veiligheidsregio Utrecht, Waterschap Scheldestromen en Werken in Haaglanden. Neem contact met ons op en bespreek samen met ons de mogelijkheden!

Wat onze partners over ons zeggen

Aanbevolen binnen deze branche:

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorg & non-profit

Tekort aan non-profit- en zorgpersoneel? Adver-Online helpt!

Industrie & techniek

Behoefte aan technisch personeel of personeel in de industrie?