Employer value proposition

Ontwikkel jouw eigen employer brand.

Hoe onderscheid je jouw vacature van de vacatures van de concurrentie? Verwoord jouw Employer Value Proposition (EVP)! Laat de kandidaten zien wat jij ze te bieden hebt. Laat ze zien dat jij de leukste werkgever bent.

Employer Value Proposition

Klanten

Logo_transdev_RE

Wat is een Employer Value Proposition?

Een Employer Value Proposition (EVP) is een belofte aan je werknemers. Je laat (toekomstige) werknemers zien wat jij hen als bedrijf kan bieden en waarom zij voor jou als werkgever moeten kiezen. De voordelen van een EVP zijn:

  • Je laat zien wat je te bieden hebt
  • Je onderscheidt jezelf van de concurrentie
  • Je trekt de juiste kandidaten aan
Wat is Employer Value Proposition?

Wat zijn de voordelen?

Voordelen van een Employer Value Proposition

Laat zien wat je te bieden hebt

Sollicitanten zijn kritischer dan ooit bij het vinden van een nieuwe werkgever. Laat daarom met jouw Employer Value Proposition zien wie je bent en waarom het leuk is om bij jou te werken. Wat heb jij je potentiële nieuwe werknemer allemaal te bieden? Daar geef je antwoord op in je EVP. Zo heb je altijd een streepje voor op je concurrenten.

Onderscheid jezelf van de concurrentie

Het is tegenwoordig belangrijker dan ooit om op te vallen op de arbeidsmarkt. Een EVP geeft jou de kans om je van concurrenten te onderscheiden. Elke werkgever is uniek. Toon (potentiële) werknemers wat jou als werkgever bijzonder maakt ten opzichte van andere werkgevers.

Trek de juiste kandidaten aan met EVP

Trek de juiste kandidaten aan

Door jouw Employer Value Proposition in de vacature naar voren te laten komen, geef je de kandidaten al veel waardevolle informatie over het bedrijf. Door kandidaten een exclusief kijkje in de keuken te geven, weten zij wat ze van jou kunnen verwachten. Zo trek je alleen kandidaten aan die écht bij jouw bedrijf passen.

Ontwikkel jouw employer brand

Wil jij jouw positie als werkgever op de arbeidsmarkt versterken? Bij Adver-Online helpen wij je graag jouw EVP te ontwikkelen! Til jouw recruitment naar een hoger niveau en laat je adviseren door onze experts.

Employer value proposition bij bedrijven

Aanbevolen artikelen:

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderzoek & Strategie

Verbeter je resultaten met analyses van relevante data.

Job Marketing

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature!