Recruitment software

Verbind het volledige HR-proces van je organisatie

Met de recruitment software van HROffice stroomlijn je het volledige HR-proces van je organisatie. Hierdoor werk je efficiënter, verlaag je kosten en verhoog je het werkplezier.

Klanten

Wie is HROffice?

HROffice is de recruitment software development tak van Adver-Online. Zij levert een substantiële bijdrage aan het vereenvoudigen van de complexiteit van HR-processen. HROffice is altijd op zoek naar de best passende oplossing voor een specifiek HR-vraagstuk. Om doelen te bereiken, verbindt HROffice eigen – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar.

HROffice gelooft in het ontwikkelen van goed ontworpen en makkelijk te gebruiken HR-applicaties. Zo kunnen HR-teams hun eigen HR-flow zo optimaal mogelijk stroomlijnen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar verlaagt ook de foutgevoeligheid binnen het HR-proces. Vanuit Heemstede en Utrecht ontwikkelt HROffice diverse HR-applicaties.

Verbind je HR-proces met een SaaS oplossing

Alleen HR-applicaties gebruiken die je écht nodig hebt

Werken-bij-sites

waar de perfecte employer branding begint

Met een werken-bij website van HROffice breng je gemakkelijk de juiste informatie bij de kandidaat. De kans op het vinden van de perfecte match is zo veel groter. HROffice maakt voor ieder bedrijf een website op maat, met behoud van de uitstraling en cultuur van je organisatie. Zo vind je binnen no time de geschikte kandidaat.

Recruitment

een innovatief ATS systeem voor de beste candidate experience

HROffice Recruitment is een innovatief ATS-systeem voor de beste candidate experience en de beste kansen om toptalent aan te trekken. Met deze alles in één recruitment software bespaar je een hoop tijd. Daarbij is de software makkelijk in gebruik. Het dashboard geeft een duidelijk overzicht van alle openstaande vacatures.

Recruitment HROffice-kandidaten

Contracts

eenvoudig en rechtsgeldig digitale contracten opstellen

HROffice Recruitment is een innovatief ATS-systeem voor de beste candidate experience en de beste kansen om toptalent aan te trekken. Met deze alles in één recruitment software bespaar je een hoop tijd. Daarbij is de software makkelijk in gebruik. Het dashboard geeft een duidelijk overzicht van alle openstaande vacatures.

Pre-boarding

start met inwerken vóór de 1e werkdag

In samenwerking met Appical biedt HROffice een pre-boarding programma voor jouw nieuwe medewerkers. Zo begeleid je hen al vóór de eerste en maak je een verbluffende eerste indruk! Bovendien voorkom je met pre-boarding dat jouw werknemers al vertrekt vóór zijn eerste werkdag.

Onboarding

creëer de ultieme ervaring, van nieuwe medewerker naar ambassadeur

In samenwerking met Appical biedt HROffice een onboarding programma. Maak betrokken en bevlogen ambassadeurs van jouw nieuwe medewerkers. Het interactieve onboarding programma van HROffice laat jouw nieuwe werknemers alvast kennismaken met het bedrijf en geeft hem een virtuele rondleiding door het pand.

Workforce Management

vergroot de effectiviteit van jouw personeelsplanning

HROffice Workforce Management geeft de juiste inzichten om de effectiviteit van de personeelsplanning te vergroten. Deze software is niet alleen te gebruiken door jouw personeel, maar ook door de klant, de leverancier en de planner. Daarbij plant het systeem zowel vaste als flexkrachten in.

Vacaturetekst schrijven

Offboarding

breng de employee journey tot een perfect einde

In samenwerking met Appical biedt HROffice een offboarding programma. Zo breng je de employee journey tot een perfect einde. Met het offboarding programma van HROffice voorkom je bovendien dat je waardevolle feedback, kennis en ervaring van de werknemers misloopt. Start vandaag nog!

HROffice bij bedrijven

Aanbevolen artikelen

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderzoek & Strategie

Verbeter je resultaten met analyses van relevante data.

Job Marketing

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature!