Recruitment software

Verbind het volledige HR-proces van je organisatie

Met de recruitment software van HROffice stroomlijn je het volledige HR-proces van je organisatie. Hierdoor werk je efficiënter, verlaag je kosten en verhoog je het werkplezier.

Klanten

Wie is HROffice?

HROffice is de recruitment software development tak van Adver-Online. Zij levert een substantiële bijdrage aan het vereenvoudigen van de complexiteit van HR-processen. HROffice is altijd op zoek naar de best passende oplossing voor een specifiek HR- of recruitmentvraagstuk. Om doelen te bereiken, verbindt HROffice eigen – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar.

HROffice gelooft in het ontwikkelen van goed ontworpen en makkelijk te gebruiken HR-applicaties. Zo kunnen HR-teams hun eigen HR-flow zo optimaal mogelijk stroomlijnen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar verlaagt ook de foutgevoeligheid binnen het HR-proces. Vanuit onze kantoren in Heemstede en Utrecht ontwikkelt HROffice diverse HR-applicaties.

Onze collega’s van Adver-Online zijn bekend met de software oplossingen van HROffice dus heb je een vraag over de dienstverlening van HROffice, neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers Adver-Online.  

Verbind je HR-proces met een SaaS oplossing

Alleen HR-applicaties gebruiken die je écht nodig hebt

Werken-bij websites

Met een werken-bij website van HROffice breng je gemakkelijk de juiste informatie bij de kandidaat. De kans op het vinden van de perfecte match is zo veel groter. HROffice maakt voor ieder bedrijf een website op maat, met behoud van de uitstraling en cultuur van je organisatie. Zo vind je binnen no time de geschikte kandidaat.

Recruitment software (ATS)

HROffice Recruitment is een innovatief ATS-systeem voor de beste candidate experience en de beste kansen om toptalent aan te trekken. Met deze alles in één recruitment software bespaar je een hoop tijd. Daarbij is de software makkelijk in gebruik. Het dashboard geeft een duidelijk overzicht van alle openstaande vacatures.

Recruitment HROffice-kandidaten

Contracten & Verloning

Contracten en verloning zorgt ervoor dat jij taken rondom medewerkers kan structureren. Met deze module in het ATS van HROffice, zorg jij ervoor dat alle HR-zaken zijn geregeld met minimale inspanning. Daarnaast zorg jij ervoor jouw werknemers zich nooit zorgen hoeven te maken over werkgerelateerde administratie.

Pre-boarding & Onboarding

In samenwerking met Appical biedt HROffice een pre-boarding programma voor jouw nieuwe medewerkers. Zo begeleid je hen al vóór de eerste en maak je een verbluffende eerste indruk! Bovendien voorkom je met pre-boarding dat jouw werknemers al vertrekt vóór zijn eerste werkdag.

interne mobiliteit in je bedrijf

Interne Mobiliteit

Als HR-specialist wil je natuurlijk medewerkers laten doorontwikkelen. Je wilt daarom voorkomen dat eigen personeel naar de concurrentie vertrekt. Door middel van interne mobiliteit zorg jij dat getalenteerde medewerkers beter doorstromen en zich voor langere tijd aan je organisatie verbinden.  

Workforce Management

HROffice Workforce Management geeft de juiste inzichten om de effectiviteit van de personeelsplanning te vergroten. Deze software is niet alleen te gebruiken door jouw personeel, maar ook door de klant, de leverancier en de planner. Daarbij plant het systeem zowel vaste als flexkrachten in.

Vacaturetekst schrijven

Data Analytics

Als recruiter is het belangrijk om met zo min mogelijk middelen de juiste kandidaat te vinden. Hierin is informatie de sleutel om tot meer en betere talenten te komen. Met Recruitment & Campagne analytics zorg jij ervoor dat je voorspellend talent werft en de candidate journey tot leven wekt.

HROffice bij bedrijven

Aanbevolen artikelen

Onderzoek & Strategie

Verbeter je resultaten met analyses van relevante data.

Job Marketing

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature!