Doelgroep Data & Analyse

Breng jouw doelgroep in kaart

Nieuwe kandidaten bereiken? Dat vraagt om een uitgebreide doelgroepanalyse. Jij geeft aan welke kandidaat binnen jouw profiel past. Wij denken met je mee op het gebied van eisen voor opleidingsniveau, functietitel en gewenste werkervaring. Vanuit de analyse bekijken we waar jouw kandidaat zich bevindt en hoe we deze het beste kunnen bereiken. Zo brengen we je doelgroep exact in kaart.

Doelgroep Data & Analyse

Klanten

Logo_transdev_RE

Doelgroep data & analyse bij bedrijven

Wervingskanalen

Jouw meestgeschikte wervingskanalen kiezen we na het uitvoeren van onze doelgroepanalyse. Je hebt hierbij de keuze tussen een grote variëteit aan kanalen. Verderop lichten we verder toe wat de volgende kanalen precies inhouden:

Niche recruitmentkanalen

Zoeken we iemand die zich heel specifiek binnen een bepaalde functie in een bepaald vakgebied moet bevinden? Dan zetten we niche recruitmentkanalen in. Zij bieden veel vakinhoudelijke content en vacatures aan. De doelgroep van zo’n website heeft bij voorbaat een hogere interesse in de branche en is dus hoogstwaarschijnlijk een goede kandidaat voor een specifieke functie.

Contentkanalen

Willen we een breder spectrum aan kandidaten bereiken, dan kijken we naar contentkanalen. Deze informatieve websites richten zich nooit specifiek op een functie of een doelgroep, maar wel op een branche. Denk bijvoorbeeld aan marketingwebsites, zoals Frankwatching. Deze websites zijn dus geschikt voor recruitment binnen een bredere doelgroep.

Recruitment HROffice

Generieke kanalen

Dan zijn er de generieke kanalen: dit zijn job boards die een grote variëteit aan vacatures uit verschillende branches plaatsen. Zo bereik je voornamelijk kandidaten binnen jouw doelgroep die actief zoeken naar een baan binnen jouw branche.

Regionale kanalen

Zoek je specifiek een nieuwe kandidaat uit een bepaalde regio? Dan zetten we regionale kanalen voor je in. Zo weet je zeker dat je zowel actief als latent werkzoekenden bereikt die zich in die stad of regio bevinden. Dit soort websites maken het zoeken binnen een buurt, stad of regio een stuk efficiënter.

Aanbevolen artikelen

Vragen?

Neem contact met ons op!

  • Hidden
  • * Alle gegevens worden beveiligd verstuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Employer-branding

Profiteer van de kracht van employer branding.

Job Marketing

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature!