Talent sourcing

Als het talent niet naar jouw organisatie komt, zoek het talent dan zelf op.
Talent sourcing wordt ingezet bij lastig te vervullen vacatures. Met slimme arbeidsmarktdata, een uitgebreid netwerk, handige sourcing-technieken en jarenlange ervaring bieden wij jouw organisatie meer slagkracht. Nu direct en in de toekomst. Voor elk sourcing vraagstuk,  bieden wij een passende oplossing. Welk Talent sourcing pakket sluit het beste aan bij jullie behoefte?

Talent sourcing

Wanneer kies je voor Talent sourcing?

Talent sourcing wordt ingezet om latent talent in kaart te brengen en op een effectieve en gepersonaliseerde wijze te benaderen. Het gaat vaak om kleinere aantallen specialisten of om professionals in schaarse beroepsgroepen.

Welke oplossingen kun je verwachten?

 • We zorgen voor goede én snelle matches voor jouw openstaande vacatures met onze innovatieve technieken, kennis en ervaring
 • Met onze kennis van media inzet en sourcing krijg je optimaal resultaat op alle relevante kanalen
 • We zorgen voor een talentpool zodat jij voorbereid bent op de toekomst
 • We bieden voor iedere vacature kandidaten die écht geïnteresseerd zijn
 • We zorgen, op een innovatieve manier, voor de juiste benadering van jouw doelgroep die bijdraagt aan jouw employer brand
 • We achterhalen en delen data waarmee jij meer inzicht krijgt in je doelgroep, candidate journey en recruitment proces voor de toekomst
 • We bieden flexibele en overzichtelijke kosten op basis van jouw recruitment behoeftes

Kies het pakket dat bij jullie past

Pakket A - Sourcing

We brengen jouw doelgroep in kaart en maken een selectie van maximaal 3 potentiële kandidaten passend bij het vacature profiel. Vervolgens dragen wij deze talenten over en kunnen jullie zelf de potentiële kandidaten benaderen.

Pakket B - Media & Sourcing

Naast talent vinden (Pakket A), ontvang je ook een volledig media advies van ons. Zo weten jullie op welke kanalen en platformen jullie actief moeten zijn. Bij dit pakket zorgen we ervoor dat de doelgroep jullie vacature kan vinden en gaan we tegelijkertijd op zoek naar passende matches met onze innovatieve sourcing technieken.

Het Adver-Online plan

Genoeg beloftes en oplossingen. Hoe gaan we voor jou aan de slag als je een vacature ingevuld wil hebben? 

 

We beginnen met een kennismaking waar we jouw organisatie, vacatures wensen en behoeftes leren kennen. Daarna is het tijd voor onze ervaren recruiters en talent experts om jouw doelgroep overzichtelijk te krijgen. Waar ze zich bevinden en hoe wij ze gaan bereiken onder andere. 

 

Is de doelgroep duidelijk in beeld? Dan gaan we onze verder met een doelgerichte en datagedreven zoektocht en persoonlijke benadering van talenten via verschillende kanalen. 

 

Wil je het hier overnemen? Dan dragen we de kandidaat aan je over. Anders doen wij de eerste screening om te achterhalen of de kandidaat en vacature echt een match zijn.

 

Zien wij liefde op de eerste screening? Dan zetten wij de kandidaat, en alle relevante informatie, door zodat jij verder kan met het proces. Wil je toch dat wij het proces verder op ons nemen? Dan verzorgen we ook de selectiegesprekken en administratie. 

 

Hoelang dit allemaal gaat duren? Gemiddeld 6 weken per vacature vanaf het moment van intake tot aan de eindevaluatie.

Ons stappenplan

 1. De organisatie leren kennen.
 2. De doelgroep leren kennen
 3. Het sourcen van jouw doelgroep
 4. Verkennen en binnenhalen
 5. De afronding

Altijd zonder risico

Want wij werken altijd met resultaatverplichting. Dit betekent: leveren wij geen kandidaten en geen resultaten? Dan is er ook geen betaalverplichting.

Wil je weten of Talent sourcing interessant is voor jouw vacature?

Wij adviseren je graag welke pakket het beste aansluit bij jouw recruitment uitdaging.

Vul het onderstaande formulier in of    + 31 (0)23 55 30 350.

Eén van onze recruitment & arbeidsmarktcommunicatie experts neemt zo snel mogelijk contact met je op!

 • Hoe kunnen we je bereiken?


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.