Vacatures verspreiden? E-recruitment platform Gotomyjob.com

Vacatures verspreiden? E-recruitment platform Gotomyjob.com

17 mei 2019

E-recruitment platform Gotomyjob.com officieel gelanceerd

Heb je een vacature? Bereik de juiste doelgroep met Gotomyjob.com. Deze nieuwe online oplossing bespaart je tijd en geld door toegang te geven tot meer dan 300 digitale adverteermogelijkheden voor recruitment.

 

 

Gemakkelijk vacatures verspreiden op de meest relevante mediakanalen

Start zonder account een recruitment campagne en betaal eenvoudig op factuur. Je kunt kiezen tussen:

Maak weloverwogen recruitment beslissingen met behulp van suggesties en voorspellingen

Recruitment marketing via online media is de meest effectieve manier om zichtbaarheid voor uw vacature te krijgen en het aantal sollicitaties te verhogen. Gotomyjob.com is dan ook een uitstekend middel om kwalitatieve kandidaten te vinden voor uw vacature. Het e-recruitment platform geeft suggesties over de combinatie van kanalen die relevant zijn om zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken en geeft direct een voorspelling van de prestaties. Zo krijgt u inzicht in onder andere het verwacht aantal views, kandidaten en interviews.

GoToMyJob_AccountManager

Het fundament van Gotomyjob.com

Door al 15 jaar actief te zijn in recruitment marketing heeft Gotomyjob.com een groot databestand opgebouwd met kennis & ervaring, performance data uit 100.000+ recruitment campagnes en data van social media. Met behulp van Machine Learning en Kunstmatige Intelligentie hebben wij deze data omgezet naar waardevolle informatie. Zo kunnen wij met 80% zekerheid stellen dat uw campagne de voorspelde resultaten zal behalen.

Over Gotomyjob.com

Gotomyjob is een merknaam van Adver-Online BV. Adver-Online is in 2002 opgericht als onafhankelijk full-service HR mediabureau. Sindsdien verder uitgebreid met innovatieve en gebruiksvriendelijke software op het gebied van Recruitment, Workforce Management en HR. Met het platform Gotomyjob.com heeft Adver-Online haar dienstverlening ook digitaal beschikaar gesteld. 


Wil je een persoonlijk en op maat gemaakt campagne-advies ontvangen? Neem dan snel contact op met één van onze arbeidsmarktdeskundigen.