Recruitmentplatform HROffice aanbesteding gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam kiest voor recruitmentplatform HROffice

Een innovatief recruitmentplatform voor het werven, selecteren en mobiliseren van kandidaten: dat was de vraag van de gemeente Amsterdam. Onze software development tak HROffice en co-creatiepartner Omnimap besloten om de krachten te bundelen en een oplossing voor de gemeente te ontwikkelen. Deze samenwerking bleek een groot succes! De gemeente besloot om de aanbesteding in handen te geven van HROffice en Omnimap.

Het innovatieve recruitmentplatform van HROffice en Omnimap

De uitdaging was om een platform te creëren dat de interne arbeidsmarkt toegankelijk maakt en de werving en selectie van nieuw personeel faciliteert, in combinatie met diverse technische integraties. Door de complexe aard van de vraag stelde de gemeente Amsterdam hoge eisen aan de oplossing. Toch slaagden HROffice en Omnimap erin om de gemeente te overtuigen van hun innovatieve recruitmentplatform.

De oplossing van HROffice en Omnimap is een combinatie van de recruitmenttechnologie van HROffice en het innovatieplatform van co-creatiepartner Omnimap. Dit platform biedt de gemeente Amsterdam nieuwe mogelijkheden op het gebied van werving, selectie en mobiliteit. De gemeente gaat hiermee de komende jaren een nieuw recruitmenttijdperk in. 

De software development tak van Adver-Online

HROffice ontwikkelt innovatieve applicaties om sneller en efficiënter kandidaten te werven. Zo besparen HROffice-klanten tijd en geld bij de werving en selectie. Bovendien optimaliseert de gebruiksvriendelijke recruitmentsoftware van HROffice de candidate experience van nieuw talent.

Lees ook: 4 recruitment tips voor het werven van de ideale kandidaat

Heb je vragen over onze innovatieve recruitmentoplossingen? Vul het contactformulier in of neem contact op met Anton Glas (0643167348).

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on email