RecruitersForGood recruitmentplatform

Recruitment verbindt. Adver-Online & RecruitersForGood #krachtvansamen

Het Coranavirus zet de hele wereld op zijn kop. Ongekende maatregelen worden door regeringen getroffen, scholen, musea en restaurants gaan dicht. Het sociale leven ligt nagenoeg helemaal plat en bij veel bedrijven werken medewerkers inmiddels thuis.Deze coronacrisis treft vooral de zzp’ers, oproep- en uitzendkrachten op de arbeidsmarkt. Hierdoor is er een grote vraag aan gekwalificeerd personeel bij scholen, opvang, supermarkten en met name ook bij ziekenhuizen. Vanwege deze onzekere tijden is ook binnen recruitment een onvermoed gevoel van solidariteit los gekomen. Zodoende is dit ook binnen gekomen bij Adver-Online en het  recruitmentplatform RecruitersforGood.

RecruitersForGood & noodvacatures

RecruitersForGood staat voor solidariteit in coronatijd. Een groep recruitment professionals hebben de handen ineen geslagen en hebben partners verzameld om hen te helpen om noodvacatures met elkaar te matchen via het platform Recruitersforgood.nl. Eveneens is Adver-Online een van de partners die zich inzet om, via ons recruitmentplatform HROffice, vraag en aanbod op RecruitersForGood.nl samen te brengen. Bovendien doet Adver-Online dit net zoals andere aangesloten partijen dit vrijwillig en uiteraard zonder winstoogmerk.

Ben jij in nood? Gebruik het platform!

We doen dit samen! Bedrijven en talenten, samen met het grootste recruitment-netwerk van Nederland. Voor jezelf, voor Nederland en voor de maatschappij. Dus heb jij noodvacatures vanwege de coronadrukte? Of ben je door deze crisis je baan kwijtgeraakt? Recruitersforgood.nl is het gratis recruitmentplatform waarop openstaande vacature en kandidaten samen worden gebracht.

#Krachtvansamen

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on email